Taitaa olla niin, ettei normaaleilla verkkotaajuuksilla sähkövirta tunne eroa siitä onko johdin monisäikeinen vai yksisäikeinen, kunhan johtimen poikkipinta-ala on sama. Lähinnä kyseeseen tulee asennuksen helppous/vaikeus. Monisäikeinen taipuu helpommin, mutta toisaalta sen pujottaminen esim putkitukseen voi olla hankalampaa (?!) ja lisäksi tulee huomioida, että mm. jousiliittimet (monissä kalusteissa, kuten kytkimet, pistorasiat etc nykyään käytössä) eivät toimi monisäikeisellä johtimella. Myöskään huppuliittimeen monisäikeinen johdin ei käy. Eli monisäikeinen tulee kytkeä ruuviliittimillä, jolloin asennustyö on hitaanpaa = kalliinpaa. Lisäksi kalusteet ja tarvikkeet ovat ruuviliittimin hiukan kalliimpia.
Yleensä putkiasennukset tehdään ML-johtimella, jäykkää johdinta- 1,5 neliömillistä ylöspäin. Nykyisin kai seinien sisälläkin käytetään MMJ:tä- määräykset kai sallivat sen, se on siis muovivaippaista, päällikuori, sisävaippa ja jäykät sisäjohtimet.
Asennusjohdinta saa myös muutamalankaisena- säikeellinen tarkoittaa lähinnä hienoja säikeitä, muutamalankainen sisältää taas paksuja säikeitä. Esim. em. putkiasennuslankaa saa muutamalankaisena- ja sitä voi käyttää jousiliittimissäkin.
Lämmönkestävä (sikakallis) (sauna)kaapeli on myös muutamalankaista.
Taajuudet yms eivät asiaan vaikuta- lähinnä jos mennään gigahertsiluokkaan, sähkö alkaa kulkea johtimen pinnassa, mutta se nyt on jo aivan eri juttu.